Drenering av grunnmur

Drenering og etterisolering av kjeller og grunnmur på boliger.

Drenering rundt boligen

Mistenker du at kjelleren din har fukt- eller muggsoppskader? Kanskje har du oppdaget dårlig lukt, kondens eller fuktskjolder på innsiden av kjellerveggen? Da er det stor sannsynlighet for at dreneringen rundt boligen er for dårlig og det er på tide med utbedring.

Ved å utføre drenering rundt boligen vil du lede vannet bort fra grunnmuren slik at kjelleren holder seg tørr. Hensikten er å senke grunnvannstanden til et lavere nivå enn kjellergulvet.

Det er flere faktorer som avgjør pris på drenering av kjeller og grunnmur. Lengde, dybde og kompleksitet på dreneringsjobb som skal utføres er avgjørende.

Utvendig etterisolering av kjeller

I eldre hus anbefales det at man også etterisolerer utvendig når man legger ny drenering. Utvendig isolering hjelper med å holde kjellerveggen varm og tørr. Du unngår dermed også kondens som kan oppstå dersom det er kaldt ute og kjelleren er oppvarmet.

En annen god grunn til å isolere grunnmuren, er at det vil redusere oppvarmingskostnadene. Isolering vil også gi et bedre inneklima i kjellerarealet.

 

Vi starter alltid med en befaring, å med våre erfaringer og kompetanse, å deres ønsker og behov for drenering av boligen, vil vi sammen komme opp med den løsninger som passer best for dere.

Galleri

Gratis befaring og tilbud på ditt prosjekt.

Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring og tilbud av ditt oppdraget.